هرچی بخوایی هست...! هرچی بخوایی هست...!
درباره ما


سلام دوستان عزیز این وبلاگ متعلق به درس برنامه نویسی میباشد که در کنارش مطالب دیگری نیز قرار داده ام .با تشکر از استاد مربوطه جناب مهندس کیوان زارعی-

پیوند روزانه

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

جستجو

"لطفا از کلمات کلیدی برای جستجو استفاده کنید !!!



طراح قالب


Www.LoxBlog.Com

Main

My profile

Log out


هرچی بخوایی هست...!

علمی.تخصصی.کاربردی.داستان.شعر.خلاصه همه چی
خداحافظ آقای سیب
موضوع: <-PostCategory->

خداحـافظ آقای سیب  
 
  سرگذشت استیون پاول جابز یک درام واقعی است. مردی که دنیای فناوری را تغییر داد از پدر و مادری متولد می شود که رسما نمی توانند فرزند داشته باشند و او را تحویل یک خانواده دیگر می دهند، از شرکتی که خود تاسیس کرده بود اخراج می شود و همسر اولش حاضر نمی شود با او زیر یک سقف زندگی کند تا طعم نوازش اولین فرزند خود را بچشد و در نهایت هم به نادرترین نوع سرطان مبتلا می شود.  
 
     
 
 
 
 
   
 
 
خداحـافظ آقای سیب  
 
 
 
 
     
 
   
 

سرگذشت استیون پاول جابز یک درام واقعی است. مردی که دنیای فناوری را تغییر داد از پدر و مادری متولد می شود که رسما نمی توانند فرزند داشته باشند و او را تحویل یک خانواده دیگر می دهند، از شرکتی که خود تاسیس کرده بود اخراج می شود و همسر اولش حاضر نمی شود با او زیر یک سقف زندگی کند تا طعم نوازش اولین فرزند خود را بچشد و در نهایت هم به نادرترین نوع سرطان مبتلا می شود.

پدر سوری تبار او عبدالفتاح جندلی و مادری به نام جوآن کارول که اصالتی سوییسی دارد والدین اصلی استیو جابز بودند که ارتباط آنها به دلیل هویت سوری عبدالفتاح پذیرفته نمی شود. ارتباط این دو منجر به تولد استیون می شود در حالی که آنها هنوز به طور رسمی ازدواج نکرده بودند و به همین علت نوزاد خود را به پاول جابز و کلارا هاکوپیان می سپارند. پدر و مادر اصلی او بعدها با یکدیگر ازدواج می کنند و حاصل این ازدواج نیز دختری است به نام سمیاها مونا که با بازگشت عبدالفتاح به سوریه این دختر هم به خانواده سیمپسپون سپرده می شود. پدر واقعی استیو جابز هم اکنون ۸۰ ساله است و تا مدتی پیش نمی دانست فرزندی که رها کرده مدیر شرکت اپل بود. او بعد از ورود به کالج تنها یک ترم به تحصیل ادامه می دهد و سپس دانشگاه را ترک می کند. البته سال ها بعد زمانی که در دانشگاه استنفورد سخنرانی می کرد گفت که به حضور در برخی کلاس ها از جمله خوشنویسی ادامه داده است و قلم های کامپیوتر مکینتاش حاصل حضور او در همین کلاس ها بوده اند. بعد از این دوره استیو جابز در شرکت آتاری مشغول به کار می شود و در همین زمان با کمک استیو ووزنیاک محصولی به نام جعبه آبی تولید می کنند که در واقع تلفن های راه دور را هک می کرد تا بتوان به صورت رایگان مکالمه کرد.

استیون جوان به دنبال عرفان راهی هند می شود و پس از مدتی به آمریکا برمی گردد. این قسمتی از سرگذشت او است که در ویکی پدیا نقل شده است:

پس از سفر معنوی استیو به هند، وی با سری تراشیده و با جامه سنتی هندی بر تن، به آمریکا بازگشت. او سرِ کار پیشین اش در آتاری بازگشت اما برای پیشگیری از ایجاد مزاحمت از سوی او برای دیگر کارمندان، تنها پس از ساعت کاری که طراحان دیگر رفته بودند، می توانست سر کارش بیاید. وظیفه او ساختن یک صفحه مدار الکترونیکی برای یک بازی شرکت آتاری به نام Breakout بود. بر طبق گفته نولان بوشنل، بنیانگذار آتاری، به ازای حذف هر تراشه از دستگاه اصلی در فرآیند طراحی، جایزه ای ۱۰۰ دلاری داده می شد. استیو که علاقه و دانش اندکی در طراحی صفحه مدارهای الکترونیکی داشت، با استیو ووزنیاک قول و قراری گذاشت که اگر او بتواند صفحه مداری با حداقل تعداد تراشه ها طراحی کند، جایزه ای که از آتاری دریافت می کنند را بین خودشان تقسیم کنند. این پروژه انجام شد و با وجود حیرت فراوان مسوولان آتاری، ووزنیاک توانست تعداد تراشه های استفاده شده در دستگاه نهایی را ۵۰ عدد کاهش دهد.

ووزنیاک طراحی را به حدی فشرده انجام داده بود که تولید دستگاه نهایی روی خط مونتاژهای آن دوران ممکن نبود. با وجود این، جابز به ووزنیاک گفت که آتاری تنها ۵۰۰ دلار از جایزه را پرداخت کرده است (در صورتی که تمامی پنج هزار دلار جایزه پرداخت شده بود) و پیشنهاد کرد که ووزنیاک نیمی از آن را برای کاری که انجام داده بود بردارد.

سال ها بعد، زمانی که استیو ووزنیاک مبلغ واقعی جایزه را فهمید، نتوانست بر احساسات خود غلبه کند و گریست. او گفت که می خواسته است لطفی در حق یک دوست خوب کند و اگر جابز از او خواسته بود که آن کار را مجانی هم انجام دهد، فقط به دلیل جالب بودن همکاری با آتاری و به خاطر خود بازی Breakout، حتماً انجام می داد. استیو جابز بقیه آن مبلغ را برای تاسیس شرکت اپل سرمایه گذاری کرد و آن دو در این شرکت سهیم شدند، اما دوستی آنها هیچ گاه به شکل گذشته باز نگشت. جابز ۲۱ ساله و ووزنیاک ۲۶ ساله شرکت رایانه ای اپل را در پارکینگ خانواده جابز بنیان گذاشتند.

اولین رایانه شخصی که جابز و ووزنیاک به بازار معرفی کردند اپل یک نام داشت. هفت سال بعد استیو جابز به دنبال مدیری برای توسعه اپل، جان اسکولی مدیر پپسی را تطمیع می کند تا به آنها بپوندد. در سال ۱۹۸۴ رایانه مکینتاش معرفی می شود. این رایانه اولین رایانه ای بود که واسط گرافیکی کاربر داشت و از نظر تجاری به موفقیت دست یافت.

در سال ۱۹۸۵، پس از یک کشمکش بر سر قدرت در درون این شرکت، هیات مدیره جابز را از مسوولیت هایش خلع کرد و او نیز از این شرکت استعفا داد. پس از ترک اپل، جابز شرکت رایانه ای دیگری را با نام نکست (Next) بنیان گذاشت. او شرکت نکست را با وسواس زیادی به هر بهای ممکن اداره می کرد. این توجه فراوان به جزییات در نهایت باعث نابودی بخش سخت افزار این شرکت شد، اما از سوی دیگر، به دنیا نشان داد که جابز می تواند یک رایانه مکینتاش را طراحی کند که از نمونه اصلی اش (که توسط اپل طراحی و ساخته شده بود) بهتر باشد. جعبه رایانه نکست کیوب از فلز منیزیم بود که با لیزر برش داده می شد.

در سال ۱۹۸۶ جابز و ادوین کتمول با همراهی هم استودیوی پویانمایی پیکسار را بنیان نهادند. این شرکت حول بخش گرافیک رایانه ای لوکاس فیلم شکل گرفت و این بخش را جابز به یک سوم قیمت مشخص شده به مبلغ ۱۰ میلیون دلار از جرج لوکاس خریده بود. پیکسار یک دهه بعد با ساخت فیلم های پیشرویی مانند «داستان اسباب بازی» معروف و موفق شد. از آن زمان به بعد این شرکت فیلم های پویانمایی دیگری مانند زندگی یک حشره، داستان اسباب بازی ۲، شرکت هیولاها و در جست و جوی نیمو و را ساخته است که همه آنها برنده جوایزی بوده اند. سهام جابز در این شرکت در هنگام مرگ در حدود یک میلیارد دلار ارزش داشت.

در سال ۱۹۹۷، اپل شرکت نکست را به قیمت ۴۰۲ میلیون دلار خرید و جابز به شرکتی که خود تأسیس کرده بود بازگشت و جابز مدتی به عنوان مدیر موقت برگزیده شد. با خرید شرکت نکست توسط اپل، اکثریت فناوری های آن نیز به محصولات اپل راه یافت و از میان آنها «نکست استپ» از همه قابل توجه تر است که در طول زمان رشد یافته و به مک اواس ۱۰ تبدیل شده است.

همراه با قدرت بخشیدن به نوآوری، جابز به کارمندانش گوشزد می کند که تحویل محصول کارا در زمان مشخص شده همانقدر مهم است که نوآوری و طراحی اهمیت دارند. جابز سال ها با حقوق یک دلار در سال برای اپل کار می کرد و این باعث شد نام او به عنوان کم حقوق ترین مدیر ارشد عملیاتی در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت شود.

در سال ۲۰۰۴ جابز برای خارج کردن یک تومور از لوزالمعده اش تحت عمل جراحی قرار گرفت. او به یکی از اشکال بسیار نادر سرطان لوزالمعده دچار شده بود که نیازی به شیمی درمانی یا پرتودرمانی ندارد. در غیاب او، تیم کوک، مسوول عملکرد و فروش جهانی شرکت اپل، کمپانی را اداره می کرد. شرکت اپل روز چهارشنبه، ۲۴ آگوست ۲۰۱۱ ، اعلام کرد که استیو جابز، مدیرعامل این شرکت عظیم از مقام خود کناره گیری کرده است و تیم کوک، از مدیران ارشد اپل، جایگزین آقای جابز شده است. استیو جابز در سن ۵۶ سالگی در تاریخ چهارشنبه پنج اکتبر ۲۰۱۱ درگذشت.

   
   
 
 
 
مرجع:  http://www.aftabir.com      
 
      روزنامه شرق ( www.sharghnewspaper.com )



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده توسط :shadi | لينک ثابت |دو شنبه 18 مهر 1390برچسب:,|



موضوعات
تمارین تمارین فصل اول تمارین فصل دوم تمارین فصل سوم تمارین فصل چهارم تمارین فصل پنجم داستان طنز عبرت آموز جالب شعر شعر شادی شعر مونا شعر مریم حیدرازده شعر کارو دانلود دانلود کتاب دانلود موزیک مقالات علمی

لینک دوستان

بزرگترین وبلاگ آهنگ.آهنگ های جدید
علوم کامپیوتر90 دانشگاه یزد
همه چیز اینجاست
بزرگترین وبلاگ جوک و اس ام اس
donyaie computer
ro0ze computer
فناوری روز
صبری چتانی
روز کامپیوتر
زانکو
جناب مهندس زارعی
++c
ღஜONLY LOVERஜღ
setare baroon
اینترنت.IT.کامپیوتر
دختران آفتاب
برنامه نویسی
quiet times
موزیک کده ی پاتوق تهرونی
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هرچی بخوایی هست...! و آدرس marsh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو دفتر

فروردين 1391
بهمن 1390
دی 1390
آبان 1390
مهر 1390


نویسنده وبلاگ :

shadi

آمار سایت
كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

کد های جاوا

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 21
بازدید دیروز : 25
بازدید هفته : 48
بازدید ماه : 46
بازدید کل : 96572
تعداد مطالب : 32
تعداد نظرات : 49
تعداد آنلاین : 1



عکس - عکس


Copyright by © www.LoxBlog.Com & Sharghi.net & NazTarin.Com